sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Aapo 10kk

Nyt sitten on Aapo jo kymmenen kuukauden ikäinen. Onnitteluja on muutama tullutkin. Lauantaina oli taas vauvauinti vuoro ja taas kerran saatiin veden pitävä kamera Kaverilta lainaan, joten kuvattiin hieman sukelluskuvia ja videotakin saatiin..



Hieman lisäilin kuvatekstejäkin, kun jossakin vaiheessa sitten voisi tehdä kunnon videoitakin oikeilla äänillä ja tehosteilla, mutta siihen menee vielä aikaa. Lauantaina päivä oli tosi lämmin, jos miettii että on syyskuun loppu ja eikun illalla sitten syötiin kokoperheellä ulkona ja kanat grillissä paisteltiin.Sunnuntaina sitten "korjailtiin" terassia, kun viime viikolla talkoissa pensaat olivat lähteneet terassin edestä ja muutama lauta tarvi lisää. Tulipa testattua, että autoonkin mahtuu kolmemetriä pitkä terassilauta.Nyt sitten taas voi alkaa suunnitteleen seuraavia parannuskohteita asuntoon. Olipas rento viikonloppu. Aapo se vaan jaksaa huudella yöllä pariinkin otteeseen, joten se vähän vie voimia päivän askareista. Nyt valmistautumaan alkavaan viikkoon.

4 kommenttia:

Pirkko kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut Aapolle (10 kk) Oulun mummiltakin.

sasa kirjoitti...

Aapollahan (onpas pitkä sana:)) tuntuu menevän hyvin siellä uimassa. Mukavan näköistä hommaa - kivahan tuota olis lähempääkin seurata.

PaKo kirjoitti...

Aapohan on tykännyt polskutella jo aika mukavasti. Viime kerralla mentiin liukumäestä pääedelläkin, mut nyt sitten kuvauskerralla alkoi jännittään.

Pirkko kirjoitti...

Taitaa tulla oikein vesipeto, kun noin hyvin viihtyy ja uusia temppuja oppii...