lauantai 11. syyskuuta 2010

Kesällä kelkkailua!

Hassun hauska päivä tänään, päätettiin lähteä katsomaan kelkkojen kiihdytyskisaa ja mitä siellä olikin, todella pellollla pitivät kiihdytyskisat.

Kyllä nurmikko hävisi telan alla

Sarjoja oli vakiosta aina oma tekoisiin viritysvehkeisiin, seuraavan yksi niistä. Ja kyllä oli tehoa koneessa, ei siinä paljon muuta sitten painona ollut.

Luokka- ihan sama (viri)

Oli luvattu sadetta, mutta onneksi ei satanut ja vaunuissa oli hyvät rengaat, niin pääsi hyvin pellollakin työnteleen Aapoa. Kuulokkeet oli kyllä paikallaan.

Aapo ihmettelee, maailman menoa

Ehkä hänelle oli vielä paras hetki, kun pääsi autoon ja sai kuulokkeet pois päästä. Ainakin oli tosi tyytyväinen, matkaa Janakkalaan oli tunnin verran (68km, mutta Suomen moottoritiet ovat aika mutkaiset).

Kotia päin lähdössä

Jäi viimeiset erät näkemättä, kun kaverin synttärikutsut pukkasi päälle, mutta tuleehan noita uusia kisoja, ehkä jo ensi viikonloppuna Asikkalassa.

Ensimmäinen editointini videolle, joten voisi sitä vielä viilata, mutta seuraava ehkä jo sitten hieman työstetympi.



Kyllä oli ihmeellistä, kun kesällä tollaisia kisoja järjestetään, mutta aika mahtava fiilis oli ja ei se kelkkakuume tollaisilla tapahtumilla ainakaan pienene.

2 kommenttia:

sasa kirjoitti...

Ihania kuvia ja hyviä videoita. Aapo alkaa olla parhaassa iässä :)

PaKo kirjoitti...

Aapo alkaa jo todellakin liikkumaan ja kieltämistä on alettu harrastaan, kun työntää sormia joka paikkaan, ja kaikki mikä on uutta niin pitää saada käsiin. Melkein jo keittiönpöydällekin yltää.