sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Ha-Ha Halloween

Perheen kesken vietettiin pienimuotoista Halloween viikkoa, joten niissä kemuissahan kurpitsat ovat yksi oleellinen asia.
Isän kanssa Aapo kävi kaupassa ihmettelemässä, isoja kurpitsoja, muttei kehdannut sellaista kotia ostaa vaikka Aku-serkku oli Amerikassa sellaisen ostanut.



Kurpitsat ja Aapo

Illalla sitten piti keksiä, että miten vietetään Aapon ensimmäistä Halloweeniä. Äiti laittoi ruokaa niin isä ommella surautti, tollaisen "velho"-hatun Aapolle. Oli tötteröä ja pieni viitanpoikanen takana. 

Aapo velhona

No seuraavana päivänä äiti sitten toi tuliaisena kaupasta pienemmän kurpitsan, jossa oli oikein ohjeet, että miten leikataan kurpitsaan hampaat ja silmät. Aika mahtavan hieno kieltämättä. 

Kurpitsa käsittelyssä

Kynttilä sissän ja kansi kiinni niin olihan se mukava tunnelman luoja terassilla. Tämä oli Aapon ensimmäinen halloween ja jossakin muodossa ensi vuonnakin pitää kurpitsa perinnettä jatkaa, vanhemmille oli myös eka kerta, kun tehtiin Halloween-kurpitsa eli ensi vuonna uusiksi.

Halloween kyntttilä

Tässä vielä  panoramakuva meidän eteisestä ja olohuoneesta. Aika ovela ominaisuus kamerassa, nyt vain uusia kohtia miettimään.

Panoramakuva

Tosiaan viisi kuvaa yhdistettynä ja toteutus panasonic:n panoramamakerilla, ihan malli suoritus.


2 kommenttia:

sasa kirjoitti...

Hei - mä odottelen :). Missä uudet jutut?

PaKo kirjoitti...

Kunhan tulee sopiva hetki niin pitää istahtaa koneelle tekeen, nyt ollut juhlaa juhlan perään niin ei ole kerennyt väsään.