lauantai 20. marraskuuta 2010

First father's day

Ensimmäistä isänpäivää on jouduttu odottamaan jo melkein vuoden päivät. Äitienpäiväkin oli jo keväällä. No Aapo on kovasti kasvanut ja ensimmäiset Legotkin on taloon jo läytänyt. Duploja on sitten koe kasailtu vaikka ja miten. Siinä Hannan luomus, Aapolle.

Aapo ja Lego-ukko

Isänpäivä-aamuna lapsukainen karkasi keittiöön tekemään aamupala valmisteluja ja äitinsä kanssa. kohta Aapo kuitenkin tuli sitten takas yksikseen. Printteri alkoi raksuttamaan ja korttia tulostamaan, Aapo oli oman ensimmäisen piirruksen sinne paperin kääntöpuolelle värkännyt. Ohjelmaa oli päivälle kortissa luvassa ja aamupalan jälkeen oli lego-hierontaa tarjolla, joka kyllä oli paikallaan, kun oli ensin tuhdit kakkupalat sipaistu Omar-täytteisestä kakusta.

Aapo oli iskälle ostanut oman oppikirjan, jossa kerrotaan, että "mihin isää tarvitaan".

Paketin avaushetki Aapon kanssa

Ennen kakkuhetkeä avasin toisenkin paketin, missä oli Lusikka/haarukka aiheinen keittiö kello. 

 Omar-kakku :)

 Iskä oli jo hierottu ja nyt oli Aapo vuorossa.

Aapo ja lelukori.

Luntahan tänne on tullut jo paljonkin, joten mikäs sen mukavampi, kuin pulkkailla ja ulkona leikkiä. Ensimmäinen pulkkaretki tehtiin heti isänpäivän jälkeen ja mäkeäkin laskettiin noin 1m korkeudelta ja ihan itse.

 Lumiset puut ja pulkkakaveri

Patterit ovat hyviä paikkoja testailla purukalustoa.

Hanna oli koulussa päivän joten Aapon kanssa alettiin värkkäämään pipareita. Hyviähän niistä tuli ja mukava tuoksuhan se on kodissa, kun niitä on paistellut. Myös Glögiä sitten niiden kanssa ja tuleepa jo jouluinen mieli.

 Ensimmäiset piparit syntymässä.

Pellillinen pipareita

Pirkko-mummi tuli kyläileen ennen Aapon synttäreitä, joten hänenkin kanssa käytiin sitten pulkkailemassa. Kirpakka pakkanen tiesi sitä, ettei kovin kauaa viittinyt ulkona olla. jotain 15 astetta pakkasta, joten ei pulkkakaverilla riitä lämpö istuessa pulkassa.

Pirkko-mummi ja Aapo pulkkailemassa

Sitten vielä testattiin lumikolaa, jossa oli myös mukava istua aivan punaiset posket pienokaisella. 
Lumikola ajelulla

Ei kommentteja: