keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Pelit alkakoon

Ennen pelejä on kuitenkin hyvä, ottaa pienet nokoset. Kun väsyttää niin sitten ei katso paikkaa mihin nukahtaa. Tämän ajan kuuma peruna on se Narkolepsia, mutta toivottavasti se väsy ei siitä johdu. 

Pulkkailu väsyttää

Ennen pelejä on hyvä tarkistaa, mitkä kengät ne olisi sopivat peleihin. Kovasti kaikenlaiset kengät Aapoa kiinnostaa ja pitää niitä koittaa laittaa jalkaan, sama on sukilla. Myös pipot ja hanskat pitää koittaa myös saada päähän ja käsiin.

Kenkien sovitusta

Tosiaan helmikuun ekoja päiviä vietetään ja ei ole auringosta paljon puhuttu, no kuvaus hetkelle pitkän tauon jälkeen tuli hieno auringonlasku ja siinä lampaantalja Aapoa piti vielä lämpimänä.


Sitten siihen pallon pelaamiseen, Olihan se taas hieno hetki taas kokea, kun Aapo tuen kanssa koitti potkia palloa ja sitten kun aikansa pallo vain jotenkin kauemmas meni niin lopulta ilman tukea Aapo sitten uskalsi lähteä potkimaan palloa.

Kuvassa myös Amerikan tuliainen uunituoreena päällä. Ja kyllähän hienoa oli uusi huppari päällä potkia palloa.

Tuen kanssa

Ja ilman tukea.

Talvellahan voi muutakin tehdä, kuin pelata palloa. Joten siinä kuva aika kivan näköisestä "kamppeesta". Polariksen Rush 600. Pienen testi lenkin pääsi ajamaan koeajopäivillä Bikemarinessa Lahdessa.

Kuvan ottanut: Tomi Pällo


Siinä sitten videon pätkää, kun Aapo tuen kanssa ja ilman tukea potkii ensimmäistä kertaa palloa.


Tiedosto on tosiaan aika iso, joten jos laittaa pausen päälle ja antaa latautua kerralle koneelle, niin on vaivattomampi katsoa.

Aapon ensimmäinen partio- ilta oli tänään. 02022011, eli kaksosten päivänä 

3 kommenttia:

m kirjoitti...

Siellahan nuorena partioon lahdetaan. Joko oli ekalla kerralla hiihtovaellus ohjelmassa? Mikas sudenpentu se Ape on? Aku on Tiger.

PaKo kirjoitti...

Eipä tainneet vielä nimeä keksiä, ehkä sitten seuraavalla kerralla. Taisivat kavereille jotain lahjoja värkätä, niistähän ei voi kertoakaan, jos vaikka kaverit lukee tätä.

Hanna kirjoitti...

Aapo joutuu vielä muutaman vuoden käymään äitin mukana Vanhoissa Varpusissa ennen kuin pääsee omaan laumaan :) Eikä oo edes nuorin Varpunen...