perjantai 26. helmikuuta 2010

Neuvola ja rokotukset kohilleen

Tänään oli ensimmäisten piikkien laittamiset ja iskä "joutui" aikaisin heräämään, kun telkusta tuli Suomi-Tsekki jääkiekko-ottelu ja juurikin oikealla hetkellä heräsin, kun maaleja alkoi Tsekin päähän sateleen, no yksi hyvä ja toinen vielä parempi.

Aapelilla on ollut pientä yskän poikasta, mutta ei se mitään oikeata ole. Neuvolaan päästiin ja ajoissa ja tietysti mitat otettiin 3kk ikäisenä pituutta oli 61cm ja painoa 5360g. Vuorossa oli rokotteiden antaminen ja yksi meni suunkautta ihan mallikkaasti, mutta kaksi muuta piikitettiin molempiin reisiin ja siitähän Aapeli ei oikein tykännyt.

Yskänpoikanen hieman paheni, joten sisälläkin on mukava näin talvella pitää pipoa päässä ja oikein villaista sellaista. Sanna-täti oli sen oikein kutonut ja Amerikasta Aapelille lähettänyt. Aapeli se mukavasti rattaissa sisälläkin nukkuu, vaikka hieman vaatii vaunujen hyssyttelyä. Nyt ei ole edes toppapuku päällä on vain body ja PIPO.. (Enhän ole edes ihmeissään, enhän?)













Illaksi sitten olikin jo ihan eri lukemat mittarissa, kuumeen ja yskänhän se sitten pukkasi ja mittarin tauluun lukemat 39.2 celsiusta tuli. On ne piikit vaan ärhäköitä, kun ei pieni mieskään terveenä pysyny, mutta jatkossa sitten on vastustuskykyä moniin tauteihin.

Ei kommentteja: