perjantai 19. maaliskuuta 2010

Messilän kautta vauvauintiin

Aapo oli saanut uudet aurinkolasit ja aurinko paisteli viikonlopuna mukavasti, joten mitäs sitä sisällä nököttämään, vaan suunta kohti Messilää. Makkaran paistoa ja ulkoilua koko perheellä. Aapo tosiaan unohti syödä makkaraa, kun nukutti niin kovasti.

Hanna ja aurinkolasit Aapolla

Eväinä tosiaan makkaran lisäksi oli lisää Amerikan tuliaisia. Kuivattuja mansikoita mutusteltiin, kun poron kuivaalihaa ei ollut vielä tälle keväälle ostettua. Pirkko-Mummi oli sitä jo ostanut ja viime reissulla Oulussa sitä jo maisteltiin.

Kuivatut hedelmät

Hanna ja 2xkärryt

Messilän reissun jälkeen suunnattiin Ronjan luokse hitsaushommiin, kun oli vaunuyhdistelmän runko hieman hitsauksen tarpeessa. Mika sitten hitsas ja vielä maalaskin osat yhteen, jotta Aapo pääsee vaunuilemaan turvallisesti. Tarjottiin pihvit vielä palkkioksi heille illalla.

Viikolla oli tullut vielä Aapolle omat rekkarit ja nehän sitten hitsauksen jälkeen kiinnitettiin vaunuihin, pitäähän Aapollakin olla omissa vaunuissa rekkarit

Aapo ja Aapon rekkari

Seuraavan aviikonloppuna olikin sitten vuorossa Vauvauintiin tutustuminen ja otteiden koulutus. Vauvauinnin kesto on 30minuuttia ja Aapo jaksoi vedessä kellua 20minuuttia. sitten alkoi sauna kutsumaan ja sielläkin se oli hieman käynyt ottamassa elämänsä ekat "löylyt". Iskä tietysti oli miesten puolella ja jäi niistä paitsi.

Aapo ja uimopettaja äitinsä ohjaamana.

Aapo sijoittaa turvallisuuteen, joten halusi ostaa itselleen kypärän, mutta tuli sitten ostettua hieman iso ja painava, joten jospa isä sitä sitten käyttäs ensimmäiset parikymmentä vuotta. Kestääköhän niin kauan. Nyt olisi sitten ostettava vielä Aapolle monttupyörä. No onneksi tota voi käyttää yhtä hyvin kelkkailussakin.

Kypärä, lasit ja Aapo

1 kommentti:

PaKo kirjoitti...

Ei ole tänne paljon kommenteja