perjantai 26. maaliskuuta 2010

Päijänneajojen varikko ja 4kk ikää!

Viikonloppu tuli ja päijänneajot olivat kokoontuneet Lahteen yötauolle. Crossimopoja piti päästä katsomaan, mutta sitä ennen oli syytä avata synttäripaketti, mikä Aapolle oli hankittu.

Aapo ja kids Peltor

Kommentaattori Aapo.

Vettä sateli ja rapa sekä lumi roiskui, mutta varikolle oli päästävä. Pakettiautoja vieri vieressä ja mopot kaasuttelivat joka puolella. Aapo oli ihmeissään ja tyytyväisenä, ehkä kun ei mitään kuullutkaan, kun uudet Peltorit olivat päässään.

Tosiaan "löydettiin" sopiva pyöräkin, minkä kanssa oli hyvä poseerata, kun neljäkuukautta oli Aapolla täynnä ja siitä merkiksi pyörän numero, vaikkakin oikea numero oli 47 mut pienellä photoshoppauksella siitä tuli 4.

Aapo ja mopo

Kotia oli sitten pääsiäis puput munineet oveen jo pääsiäisen tunnusmunia.

Pääsiäiskranssi

Eihän kevät tule ilman Poron kuivaalihaa, joten sitä oli myös munittu jääkaappiin. Onneksi oli puukko sen verran tylsistynyt, että jäi kuivaalihaa sitten aurinkoisia kelejäkin varten.


Kuivalihaa ja Reino-ukin ostama puukko vuodelta 1982

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Laitanpa tässä onnittelut Aapo-vauvalle ja luulen, ettei taida vielä paljon lahjat kiinnostaa tuossa iässä. Tässä samalla kuitenkin korjaus, että Akun ja Eetun mielestä olen Pirkko-mummi edelleen, että toivoakseni Aapokin sitten joskus kutsuu minua sillä nimellä. t. Pirkko-mummi

PaKo kirjoitti...

Kävin korjaamassa nimen, mutta sanontahan menee, ettei se nimi mmiestä pahenna ellei mies nimeä. Tässä tapauksessa mummi vai mummo vaiko mumma.

Unknown kirjoitti...

Niinpä, niin. Painettuna tekstinä kaikki näyttää erilaiselta ja ainakin jenkkilässä kommentoitiin heti, kun yritin käyttää nimitystä "mumma" oman Sandra-mumman mukaan. Yhdellä kirjaimella on aika iso merkitys sanassa, ainakin suomen kielessä. Olen siis edelleen mummi.

Unknown kirjoitti...

Mikähän mahtaa olla kuivalihan kilohinta Lahdessa? Oulussa tänä vuonna vähän halvepaa, kun viime vuonna. 2009 se maksoi 115 ekua kilolta, nyt 98. Kallista, mutta niin hyvääääää.

PaKo kirjoitti...

oisko se ollut satasen pintaan tai 89, en tiedä kun Hanna oli sen käynyt ostamassa.