lauantai 23. huhtikuuta 2011

Pääsiäisenä "pyöräillen"

Pääsiäinen päätettiin viettää ihan kotosalla, kun kelitkin niin suosivat, oli luvattu reilua 15 asteen keliä ja kun kuumettakin oli niin parempi oli pysytellä kotosalla. Siis kuumehan liittyi tohon moottoripyörän hankintaan, ja siihen onneksi jo sainkin lääkettä ennen pääsiäistä. Keskiviikkona saatiin pyörä kotipihaan, joten nyt kelpaa kesän tulla. 

Kuitenkin, kun Aapo ei viilä paljon perusta noin isoista pyöristä niin pitihän sitä ihan polokupyörälläkin cruisailla ympäripaikkoja, kun ei ollut mitään kiirettä ja kelit suosi niin kurvailtiin ympäri Lahtea milloin missäkin. Matkat kun venyvät niin Aapo poika pääsee laulelemaan unilauluja ja sitten ei mikään auta. Jos alkaa nukuttaan niin sitten on nukuttava, ei auttanut vaikka kuinka höpöteltiin niin siihen vain simahti, eikä olisi millään herännyt.
 Nukkumatti vei kyytiläisen voiton

Hieman on päässyt tutustumaan uuteen "perheenjäseneen", joka on päässyt myös tutustuun Aapoon ja isään. Muutamia pieniä lenkkejä on tullut ajeltua. Lähinnä "kaupassa" mutkan kautta on tullut käytyä. Ihan kiva kulkuväline niihin mutkiin.
Malli on YZF-R6 Yamaha.

Mopon kuvia

Messilässä oli vielä lunta, mutta muuten on kyllä ihan sulaneet talven lumet.

Aapo se on oppinut sanomaan ainakin "popo", siinä riittää ihmeteltävää. Hieman äänet pelottaa, kun ei ole niihin tottunut. Tai on tottunutkin, mutta ei noin läheltä, aina kun mopo menee ohi niin, huomaa ja sanoo "popo". Siitä se alkaa.

"popo"

No uskalsi se sentään istua sen kyydissäkin ja kypärä päässä tottakai. Nykyaikainen huivi käy moneen, vaikka pipoksi itsellä.

 Aapon ensi "tyypit"

Pyöräilyn lomassa on mukava käydä uimassakin, Tässä Aapolainen polskii jo komeasti kellukkeiden kanssa ja lasit päässä. Nämä kuvat on kylläkin viikon takaa, kun Pekka-ukki oli myös mukana uimassa.
Lankalauantaina, kuitenkin Aapo jo ui"" pikkualtaassa räpylöiden kanssa ihan sujuvasti, ja pääsi etenemään sinne minne halusi, sukeltamisetkin menee jo ihan ittekseen, tuntui ettei vanhempia edes "tarvita" kun se siellä itsekseen pääsi pulaamaan.  No ei se ihan niin mee.

Tähän täytyy mainita, että nyt viikon sisällä on tapahtunut Suomessa karmeita asioita, neljä lasta on hukkunut, joko jokeen tai vastaavaan paikkaan, että toivottavasti vanhemmat katsoisivat lasten perään.

 Aapo sukeltaa

Sukellusta, vedessä isä ja Aapo

Hienoa, kun on vasta lauantai ja loma on vasta puolessa välissä. On ollut todella leppoista aikaa ja mukava, kun koko perheen kanssa voi tuohustella kaikenlaista. Tietty toi mopoilu nyt ei sitä "kokoperheen" laatu aikaa ole, mutta aina kun tulee reissulta vaikkakin lyhyeltä on se niin mukavaa, kun ollaan heti ovella vastassa.

Eiköhän sitä huomenna lähdetä taas pyöräileen vai "pyöräileen".

Ei kommentteja: