lauantai 19. marraskuuta 2011

Big Brother

Samalla kun meille syntyi pikkusisko niin Aapo sai hienon tittelin eli Isoveli. Tosiaan huomaa, kun muutamat mainitsematta jääköön, ovat maininneet, että siinä vaiheessa, kun vauva syntyy, tuntuu, isoveli aika isolta. ja on hienoa huomata, että näinhän siinä kävi, kymmenen kilon eron kyllä huomaa, kun kantelee molempia vuorostaan. Tämä kirjoitus on omistettu isovelille, kun aikaisempi tuli sitten vain Mymmelin tarinoita kuvatessa.


Perinteinen syksyinen lehtien kuvaus sessio

Tosiaan isovanhemmat ja tietty omat perheenjäsenet pääsivät sairaalaan katsomaan nuorta tulokasta, tietty isovanhemmille oli varattu ilta-ajasta parituntinen. Aapolla se taisi olla enemmän ihmeteltävää keinuhevosissa, mitä oli sairaalan synnytysosastolla. No kuitenkin piti hieman katsella myös vauvaa.

Pekka-ukki ja Mamu katsomassa

Iso-veli on ottanut todella mukavasti vauvan kotona vastaan ja ei ole ollenkaan harmissaan, kun vauva on aika paljon vienyt Aapon huomiota, mutta ollaanhan me kaikki oltu kotosalla nyt jo kohta kolme viikkoa, minkä isyysloma sallii näin aluksi. On ollut kyllä hienoa aikaa kokoperheellä touhuta vaikka ei välttämättä isompia hommia ollakaan saatu tehtyä.

Koko perhe kotosalla

Aapon kanssa on sitten keretty isyyslomalla kierrellä paikkoja ja touhuta ulkonakin ihan kiitettävästi.

Tori"polliisi"

Kariston alueelle avattiin Iso kauppakeskus mitä kutsutaan sitten Karismaksi, vaikka ei siellä Prismaa olekkaan, kun on Citymarket. Avajaisissa käytiin Aapon kanssa katselemassa Ihmisiä ja Antti Tuiskukin meille siellä lauleskeli, hyvä fiilis jäi ja olemme siellä muutaman kerran myöhemminkin käyneet.

Aapo fanittaa Antti Tuiskua

Talven tuloa kovasti odotetaan, ja kolalle on keksittävä töitä, kun ei ole lunta vielä oikein sadellut. Yhtenä aamuna oli, mutta ei keretty kolaa käyttään ja kiviä sitten ollaan lähinnä kolattu. Suksetkin hankittiin, että on sitten valmiina, kun lumet tulee sekä jääkiekkomailakin odottaa talven pelejä varten.

Lumikola käytössä

Puistoissa ollaan myös käyty, mitkä ovat parhaita paikkoja ikinä.

Puistosta löytyy kaikenlaista

Onhan se Aapo jo kovasti hoitanut vauvaa ja auttaa kovasti äitiä kun pitää jotain tuoda ja sylissäkin Mymmeli viihtyy hetken jos toisenkin.

Aapo ja pikku-sisko

Aikaisemmassa jutussa kirjoitin jo, että palapelin sain, mutta olihan se mahtava saada kakkuakin pöytään, ja vielä Aapon ja mymmelin koristelemana. Oli meinaa Mymmeli painanut jalankuvan suklaalla kakkuun ja Aapo käden kuvan, ja oikein hyvin oli onnistunut.

Hieno kakku

Isänpäivä lenkillä vielä käytiin rattaita työnteleen, ja Aapo kovasti haluaa niitä pukkailla. Tasasella se menee jo ihan hyvin, hieman pitää korjailla suunnassa, vaikkakin Aapo haluaisi itse ohjaillakin.


Palapeli ei ole paljoa edennyt, mutta onhan muuta saatu aikaan, nyt on Vaunuissakin paikka Aapolle istua, kun lapset lähtevät äidin kanssa ulkoilemaan. Eli Emmaljunga vaunuihin on mahdollista laittaa lisäistuin vauvan kopan päälle. Sellainen hommattiin kesällä jo isoveljeä varten.

Perheen semiluksus aikaa viettämään telkkarin ääreen, kun toinen lapsi nukkuu ja toinenkin on rauhallisesti äidin sylissä.

Kohtahan on Aapo jo kaksi vuotta, että eikun siitä sitten ensikerralla.. Ristiäisetkin ovat kohta, joten asiaa on tulossa, jos jotain erikoista lukijat kaipaatte niin kommentoikaa :)

4 kommenttia:

sasa kirjoitti...

Hieno "toripoliisi", mutta olkaahan varovaisia sisaristuimen kanssa. Poistivat muistaakseni juuri myynnista sellaisen, kun Eetu syntyi. On kuulemma liian hatara - ostettiin sitten seisomalauta, jossa Aku viiihtyikin todella hyvin.

PaKo kirjoitti...

Sanoivat emmaljunga liikkeessä, että olivat sen takia poistaneet, kun ihmiset ostivat niitä muihin rattaisiin ja eivät olleet soveliaita. mutta nyt on tullut takaisin markkinoilla, mutta ei ilmeisesti ole mitenkään muuttuneet. No huonopuoli tossa on kun 15kg on raja ja Aapo on jo nyt 13kg..

sasa kirjoitti...

Aivan. Toi painoraja oli muuten meillakin yksi rajoite miksei sita sisaristuinta hommattu. Hyvaa syntymapaivaa viela Aapolle!!

PaKo kirjoitti...

oli kyllä synttäreillä jo vauhtia 4 poikaa piti sellaista elämää. Palapeliäkin vähän 'tekivät'!