lauantai 17. huhtikuuta 2010

Grilli kuumana ja mäyräkoira saunassa

Perjantai tuli ja oli grillikauden avajaisten aika. Aapo oli jo päivällä rattailla ajellut kuutisen kilometriä Alasenjärven rannalle Vivian luokse. Äideille oli tulossa kasvo- ja jalkahoitaja, joka oli tehnyt hyvää työtä. Kuvassa hieman klovnimainen maskeeraus, mutta kulmat ja ripsethän siellä vain saivat väriä.


Kasvohoidossa Hanna

Aapo oli viihtynyt koirien kanssa hyvin, koska mäyräkoirat olivat eri huoneessa, Kun miehet tulivat töistä niin aloitimme miehien kesken grillaukset. Aapo oli vielä vähän katselu hommissa, kun Tommi pisti grilliin erilaisia herkkuja.


Aapo ja grillauspaikka

Kun oli grilliherkut syöty niin oli korvien pesun aika. No miehet hoitivat sen saunan lämmössä, mutta Aapo ei vielä saunanlöylyistä paljon perustu niin voihan ne korvat pestä mäyräkoiran avullakin. Korvan pesu ei Aapoa haitannut, mutta naamanpesusta se ei oikein tykännyt. No hyvä homma, että korvat saatiin pestyä.


Aapo ja mäyräkoira Pate

Aapon kaveri Vivialla oli aikaisempi nukkumaan meno aika, mutta saatiin kuitenkin vielä kaveri kuva otettua.


Vivia ja Aapo

Hannan kanssa käytiin saunassa, mutta kun on grillaus ja saunailta niin sehän tarkoittaa, että sitten saunotaan oikein kunnolla. Tommin kanssa sitten jatkettiin saunomista ja Pasilla oli kova halu uimaankin, mutta tällä kertaa se vain jäi rannan tuntumassa katseluun, että tonneko pitäs pulahtaa, kun jäitäkin oli vielä aikalailla. Niin ja saunassa oli myös mäyräkoirat meidän kanssa saunomassa. Ihan ylälauteilla ne vieläpä viihtyivät.


Pasi ja jäät järvessä.

Ilta olikin jo kääntynyt yöhön ja kotia koisaamaan, kun aamulla oli taas Aapon uintipäivä ja Aapo oikeasti eka kertaa alku leikkien jännityksen jälkeen altaassa ihan iloisesti temmelsi. Temmeltäminen tässä tarkoittaa, ettei ihan tönkkösuolattuna ollut kokoajan, vaan heilutti jo vähän jalkoja ja hymyilikin pari kertaa. Isä ja äiti oli iloisia niistäkin pienistä hymyn hetkistä.

Ei kommentteja: