torstai 15. huhtikuuta 2010

Kevät tulee, housut paukkuu!

Otsikko jotenkin sopi tähän vuoden aikaan, mutta ei kuvissa taida oikein mitään keväistä ollakkaan. Aapo on alkanut oikein kovasti seuraileen liikkeitä ja tarttuu jo hyvinkin jokaiseen esineeseen, mitä sillä annetaan. Toinen mikä on kova juttu on peilin edessä itseä tai muita katseleminen. Sitten vielä telkkari on se mitä on mukava tuijottaa.

Isä ja Aapo telkkaria katselemassa.

Ilta pesun aikana on mukava tutkia omia varpaita ja kurkistella varpaiden välistä.

Iltapesu

Äitiyspakkauslaatikko on meidän perheessä parhaimmillaan säilytyslaatikkona. Sisältönä kaikenlaisia juttuja, mistä isä ei ole ihan perilläkään. No ainakin Aapo vielä sopisi vaikka nukkumaankin siihen.
Äitiyspakkauslaatikko ja Aapo

Äiti ja Aapo ovat jo monen kuukauden ajan käyneet säännöllisesti vauvamuskarissa ja kuvassa Aapon tyttökaveri Vivia äitinsä kanssa vierekkäin.

Vauvamuskari

Amerikasta kuuluu kummia ja oikein kotiovelle olivat paketin tuoneet, kun sisältönähän oli ihan uniikki Aapon kaksiviikkois kuvasta tehty tilkkutäkki, onhan siinä tosin tilkkuja, mutta on ne kyllä niin hyvin tehty, ettei sitä oikein voisi tilkkutäkiksi kutsua. Paremminkin voisi taideteokseksi sitä kutsua. San Fransicossa asuva Hannan ystävä oli talven pimeinä iltoina väsännyt aivan loistavan täkin.

Tilkkutäkki
Malli mistä tilkkutäkki tehtiin

Lopuksi tällä kertaa, Aapon isälle lahjoittamaa Pilttipuuroa, jota Aapo ei vielä syö vaan isä sai senkin vetää aamuisin naamaan, on muuten hieman hienompaa, kuin normi neljänviljan puuro. Olisi meinaa mennyt vanhaksi, kun Neljäkuukauttahan on Aapolla vasta ikää.
Puuropaketti K-8kk

No ehkä tämä linkki kertoo, että kevät tulee, kävin meinaan pyörälenkin heittämässä Pipon moottoriradalla ja olihan kuraista ja kosteaa. Mukava lenkki näin työpäivän päätteeksi.

kura lentää


Ei pitäisi sivuille asti kirjoittaa, mutta jos vaikka tämä saisi sen eleen aikaiseksi, että joku päivä voisin kirjoittaa uudesta harrastuksesta, nimittäin Ompelemisesta, onhan meille jo saatu pitkäaikaiseen lainaan "tuli"terä masina. En tosin ole vielä uskaltanut huppua pois koneenpäältä ottaa, ehkä joku päivä, jos vaikka kelit sen sallisi. eli sataisi nyt oikein kunnolla vettä niin sitäkin voisi miettiä.

2 kommenttia:

Pirkko kirjoitti...

Aapon kuvien väliin vois laittaa joskus kuvan Aapon isästä, kun hän vauvana matkusti äitiyspakkauslaatikossa Oulusta Imatralle minin (KND-6:n) takapenkillä. Sillon ei ollut edes turvavöitä takapenkillä ja poika nukkui tyytyväisenä perille asti.

PaKo kirjoitti...

Siitä tulikin mieleen, että pitääpä etsiä kuva tilkkutäkin mallikuvasta, josta se on tehty.
Kuvanhan voi lisätä jos sellainen Pasi-vauvasta on digitaalisena.