lauantai 5. kesäkuuta 2010

Name giving process

Hanna oli tehtaillut juttuja lehtien julkaistavaksi ja ainakin yksi juttu oli tuottanut tulosta ja uunituoreena tuli Kaksplussan kesäkuun lehteen yhden sivun juttu kuvan kera. Lehteä ei päässyt lukemaan netissä, joten ne jotka eivät lehteä lue niin jutun voi lukea tästä kuvasta (jos saa selvää tekstistä).

Kaksplussan juttu

Aapo tosiaan on alkanut punnertaan ja nostamaan peppua ylöspäin, pakki on myös löytynyt ja se peruuttelee jo muutamia kymmeniä senttejä ja kääntyilee akselinsa ympäri.

Aapo punnertaa

Nyt on taas helteet vietetty ja joutuu miettiin, että tarviiko tosiaan pitkiä housuja ja kenkiä, mutta taidan kuitenkin koittaa shortseilla ja sandaaleilla lähteä ulkoilemaan. Asteita tosiaan vain 14 ja pohjoisesta tuulee.

Viikonloppu ei kerennyt loppuakaan, kun poika jo löysi konttaus asennon. Sängyssä jo kovasti nytkytteli edestakaisin, oli parempi pito kuin muovimatolla.


Konttausasento

Samalla katsotaan, kun Mikko on maratonilla San diegossa, maalikamerasta voisi pongata hänet plus muutaman muun monen kymmenentuhannen joukosta.


Rock 'n' Roll Marathon San Diego

Kirjoittaessa tätä päivitystä oli kellossa aika 1.50, joten josko se olisi jo puolenvälin paikkeilla. Lähtöhän oli aamu kuuden maissa, jottei keli liian kuumaksi muodostuisi. Tsemppiä vaan meiltäkin loppumatkalle.

1 kommentti:

sasa kirjoitti...

Hieno juttu ja hyvin sai tekstistä selvää.