lauantai 29. toukokuuta 2010

Vedenalainen maailma

Nyt on viralliset vauvauinnit tältä keväältä ohi, mutta voihan sitä jo omatoimisesti mennä uimahalliin ja pulikoida sielläkin, viime kerta meni niin loistavasti sukellellen. Kaverilta saatiin vedenalaiseen kuvaukseen kamera lainaan, joten sitähän sitten lauantaina aamuna lähdettiin testaamaan.

Aapo aamulla keittiössä

Mukaan reissulle lähti Viviakin joka oli ensi kertaa uimahallissa, joten siinäkin oli ihmeteltävää jo konsanaan. Hänkin vieläpä sukelteli pari kertaa.


Aapo sukeltaa 1

Aapo sukeltaa 2

Altaan lämpötila oli 29, joten vain kolmeastetta vähemmän kuin vauvauinnissa ja senkin kyllä vauvat huomasivat. No hieman totutteluahan kaikki on vielä noin pienelle pojalla.

Muutama lentosukelluskin tehtiin. Isän kanssa sitten yhdessä vedenalla käytiin ja siinähän ne kerrat tulivat täyteen, jonkun opin mukaan saa sukeltaa niin monta kertaa, kun on kuukausia vanha.

Eli Aapohan on 6kk, muut mitat pituus 67,7cm ja paino 7100g.


Aapo ja isä vedenalla

Onnistunut uimakerta ja saunassa ei viittitty Vivian kanssa käydä, kun muut löylyttelevät turhan kovilla löylyillä, että alalauteillakin olisi ollut liian kuuma.

Kamera oli todella loistava, vain kuvaajassa meinasi olla vikaa, mutta hyvät kuvathan sieltä muistoksi tuli. Muutamat kuvat otettiin omistakin sukelluksista, mutta jotenkin päät jäivät kuvan ulkopuolelle, niin ei niistä paljoa ollut hyötyä.

Päivällä sitten sain lisäimut kestovaippoihin valmiiksi ja niitähän tuli oikein roppakaupalla. Alkaa toi Bernetta (ompelukone) jo lämmetä ja vetristyä, mukavaa homma saada jotain valmista aikaiseksi.

Ennen kolmea kerettiin vielä Eurokankaaseen ostamaan lisää tarvikkeita jatko-ompeluihin. Saa nähdä mitä siitäkin tulee, mukaan lähti kaupasta nuppineuloja, sakset ja joku liidunpätkä sekä kangasta.



Ei kommentteja: