tiistai 11. toukokuuta 2010

Äitienpäivästä tulikin kihlajaiset

Loppuviikkoa kohti oli syke isällä noussut, kun olin tutustunut Nastolan (yksi kelloliike) ja Lahden koruliike valikoimaan. Olihan siinä hommaa, mutta nyt on jo voiton puolella. Onneksi ei sitten jäänyt viime tinkaan ja torstaina saatiin rauhassa paketoida lahjoja, kun Hanna oli hierojalla. Perjantaina jatkui Aapon ja isän yhteinen aika, kun Hanna oli lähtenyt firman vuosijuhliin. Käytiin Aapon kanssa sitten vielä vesisateessa grillaamassa Kallen luona Karistossa. Onneksi oli terassilla katos. Kyytipojaksi kylmäsavulohta ja katkarapu salaattia. :)

Aapo oli sitten halukas vielä kokeileen siinä tohinan seassa, miten sitä muropakettiin sopii.
Aapo ja cornflakes paketti

Äitienpäivän aamuna paistoimme Ciabattaa ja Espressot keitettiin sekä pirtelöt väännettiin. Äiti sai lukea sängyssä lehteä rauhassa ja sieltähän löytyi Aapon onnittelut äidille.

Onnittelu ilmoitus Etelä-Suomen sanomissa 9.5.2010

Sitten oli lahjojen aika ja niitäkin oli isoja ja pieniä paketteja. Isoimmassa sitten olikin pienin, mutta tärkein lahja eli kihlasormukset.

Äiti ja Aapo ensimmäisenä äitienpäivä aamuna

Sormukset ovat valkokultaa ja eka yrittämällä kummellekin olin valinnut liian isot, mutta ainakin sopivat sormeen. Nyt on sitten "sopivat" kaiverruksessa.

Sormukset

Isä oli varannut pöydän Pulcinellaan neljälle, mutta Mamulla oli mahatauti, joten ei hänestä ollut juhlimaan. Äitienpäivä menut syötiin ja Aapokin oli hengessä mukana eli antoi meidän syödä rauhassa. Jopa nukkui puolet ajasta kantokopassa.

Isä ja Italialainen ravintola

Isä sitten virkisti muistia ja jutteli kokin kanssa italiaa. Muunmuassa Äidinmaidosta puhuttiin. Eli Lattea (maitoa) lapsi tarvii.
Kihlattuni ja kynttilän loistoa yhdessä sormuksen :)


Aapo ja äiti

Illalla sitten kotona värkätttiin kameran kanssa ja saatiinhan se otos otettua, eli kihlajaiskuva. Onneksi kuvasta ei huomaa, että yhdellä saattoi olla aika lämmin.

Kihlajaiskuva Pasi ♥ Hanna

3 kommenttia:

sasa kirjoitti...

Paljon onnea koko perheelle - joko kesällä juhlitaan häitä? Ihania kuvia, Aapo näyttää aika pienelle muropaketissa.

Pirkko kirjoitti...

Onnittelut myös Oulusta!!!

PaKo kirjoitti...

Kiitoksia onnitteluista, kihlajaismatkakin meni mahtavasti. Häitä ei olla vielä tarkemmin suunniteltu.