tiistai 25. toukokuuta 2010

Ompelu on miesten hommaa

Nyt on kesän ensi helteet vietetty ja olihan ne mahtavat, toukokuussa 25-29 astetta lämmintä ulkona sekä sisällä. Ei hyvää päivää, kun sisällä meinasi olla kuuma. No suurinosa ajastahan oltiinkin ulkona ja Aapo kovasti tykkäs vähissä vaatteissa heiluskella. Oli sillä vaan niin hikiset oltavat, kun selkä ja pää märkänä köpsöttää ja vielä pipo päässä.

Terassilla ollessa Aapo testaili myös pillia, josta mukavasti olisi saanut vettä. Isän piti sitten kuitenkin hieman kikkailla, että sitä vettä oikeasti saatiin suuhun.

Aapon kanssa terassilla satamassa

Isä on monesti puhunut, että ompelukonehommia voisi jatkaa ja viimein sai inspiksen sen uudelleen aloittamiseen, ilmatkin suosivat kun vettä sateli ja oli lämpöä vain 10 astetta, joten sitten aloitin kestovaippoihin lisäimujen tekemisen.

Netistä hieman ohjeita katseltuaan aloitin Pirkko-mummin pyyhkeitä leikellä ja microfleeceä lisäpehmeydeksi kattella.
Netistä muuten nykyään voi kuunnella radiotakin, Radio Bergamo (italiasta) soi puhelimen kautta. Aika kätsää ja wlanin kautta riittää kaistassakin nopeus, kun laajakaista on 10 meganen. Puhelin kuvassa ja hyvin kuuluu.


ompelukone ja erä valmiita lisäimuja

Siitä jukisivuremontista on saanut kuulla ja kuulee päivittäin, kun kokoajan jossakin kohtaa porataan. Aapo ei voi nukkua päivällä ollenkaan sisällä, kun hirveä jytinä kantautuu seiniä pitkin joka paikkaan. Tänään oli vuorossa meidän omat parvekkeet, joten nekin on nyt poistettu.

Parvekkeen särkijä

Aapo on 20.05. eli viime torstaista lähtien aloittanut nukkumisharjoitukset omassa sängyssä. No taitaa se vielä siinä meidänkin välissä käydä muutaman kerran yöllä syömässä.

Niin Aapohan on huomenna jo puoli vuotta, joten sehän olisi pienimuotoisen juhlan paikka.
Eli jo näin etukäteen Onnittelut omalle pojulleni.

2 kommenttia:

sasa kirjoitti...

Onnittelut myös rapakon täältä puolelta. Ihana kun nähdään kuukauden päästä :).

Pirkko kirjoitti...

Myös Oulusta Onnittelut 6 kk täyttävälle Aapo-pojalle. t. Pirkko-mummi