sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhannus Vantaalla

Juhannus juhlat tänä vuonna tuli vietettyä Vantaalla, kaverin luona. Tiedossa oli rauhallista juhannusjuhlintaa, kun oli yhteensä neljälasta jaloissa pyörimässä. 

Perjantaina aamulla aloitimme matkan heidän luokseen. Aapo ja Hanna pakkasivat auton ja minä otin mopon ja lähdin heidän perässä. Tarkoituksena oli Esan kanssa kurvailla pikkuteitä pitkin mutkan kautta kahdella mopolla Vantaalle. Mäntsälässä oli treffit ja sitten ajeltiin Hyvinkään ja Nurmijärven kautta heidän luokseen. Aapo ja Hanna olivat jo kotiutuneet Juhannuksen viettoon. 

Kuuden maissa oli lipunnostajaiset ja hyvinhän se sinne salkoon nousi. 

Aapo seurasi lipunnostoa tarkkaavaisesti.

Pihalla oli muitakin mopoja ja Aapo viihtyi peruutellen mopolla oikein hyvin. Trampoliinikin oli pihalla ja tyttöjen kanssa "pomppi" ihan mielissään Tytöt hieman Aapoa vielä joutuivat auttamaan, että ukkeli pysyy pystyssä, kun pomput olivat aika vaativia.

Mopo mikä mopo

Lauantai aamuna oli ehkä huonoin keli ja Sen mukaiset varustukset. No ei se pieni sade haitannut, kun oli varustauduttu kunnolla.

Leikkarissa Aapo

Sisällä oli kaikeinlaista jännää hommaa, esimerkikis junarata, millä kovasti leikkivät sekä vauvanrattaita oli kiva työnnellä. Myös Keittiötarvikkeita (lasten) ahkerasti testailtiin ja kokkailtiin kaikkea hyvää.

Säkkituolissa

Myös käytiin kotieläinpihalla katsomassa Lampaita ja muita kotieläimiä. Syötiin Makkarat ja leikkipuistossa oli "pikku possuja".

Possuttelua

Otettiin myös isän golf-mailat mukaan, koska Esa oli ne myös hankkinut niin sitten Aapo niillä harjoitteli ja chippaili. Itse Esan kanssa käytiin Paloheinän rangella pari sataa palloa lyömässä ja puttailemassa. Olipas hankittava ihan oma golf hanskakin. Ehkä se kipinä sieltä jostain löytyy, mutta eihän sitä kaikkeen kerkiä ja kun mopokin tuli hankittua niin ehkä golf on sitten vain tulevaisuuden harrastus, ehkä.

Golf tunti meneillään.

Sunnuntaina sitten oli keli vielä vain parempi ja saatiin lapsille oma allas pihalle. Kyllä oli mielekästä puuhaa lärätä altaassa.
Lärääjä touhuissaan.

Aapon ja Hannan reissu vain jatkui Turkua kohti, joten omat tavarat täytyi saada kotia, joten tankkilaukku ja reppu hoiti hyvin osuutta. Ja Vantaalta Lahteen päin ei ollut ruuhkaa ollenkaan. Matka meni tosi hyvin.

Uusi tankkilaukku pyörässä

Siinä vielä videonpätkästä leikattu kuva, kun swingiä harjoiltiin Paloheinässä.

Paloheinässä swingaa Pasi


Ei kommentteja: