perjantai 3. kesäkuuta 2011

Taivas varjele mitä sieltä tulee! No kesähän sieltä tulee.

Finnish Hockey Mafia feat. Antero Mertaranta - Taivas Varjele!

Jääkiekon maailmanmestareita kun taas ollaan niin vielä linkki tässä tohon Antero Mertarannan kommentoimaan Ilmaveiviin ja siitä miksattuun kappaleeseen.

Kiekot on pelattu ja kesäkin on jo saapunut. Järvissä vedet on kuitenkin vielä suht viileitä, joten ei vielä kovin pitkälle uintireissulle viittinyt lähteä. Aapo sen verran heitteli kiviä, että saatiin myös vaatteetkin ihan märiksi.

Kivien heittelyä

Pirkko-mummi tuli Aapoa katsomaan, kun hän täytti puolitoista vuotta. Käytiin muunmuassa piipahtamassa Pionissa ja Piirongissä Kärkölässä päin. Olihan se täynnä naisille (sisustajille) kaikenlaista rompetta.

Pioni ja Piironki

Tee-hetki

Perhepotretti

Sain Ebaystä Englannista tilattua jalkatapit kyytiläiselle ja kerkesivät tulla niin että päästiin mukaan lahden tämän kesän suurimpaan motoristi tapahtumaan eli hymyilevän motoristin kevätpäiville.

Hymyilevän motoristin kevätpäivä 2011

Aapo lähti myös katsomaan kelkuetta, mutta taisi osan kulkueesta kuitenkin katsella ihan omia unikuvia.

Matkaan lähdössä

Reitti alkoi Jokimaan raviradalta ja suuntasi keskustan läpi sibeliustalon pihaan.

Pyöriä riittää

Siinä on jo tyylikäs "potta", jollakin päässä.

Matka meni hyvin sibeliustalolle ja siellähän oli jo melkein kaikki pyörätkin.

Mopoja
Satamasta

Välillä sitten on mietittävä muitakin asioita ja kun pensasmustikat ovat niin hyvän makuisia niin päätettiin istuttaa pari pensasta takapihalle, josko ne alkaisivat tuottamaan muutamia marjoja.


Trampoliinissa ei ole Aapo ollut vielä kertaakaan ja kyllä oli ihmeissään, kun maa keinu allaan kun emma hyppeli kaverina ja näytti mallia.


Trampoliinissa

Lahteen on Riku Routo perustanut Suomen Moottoripyörä museonkin, joten siitäkin käytiin ottamassa kuva, josko sitten kesällä päästäisi vaikka siellä piipahtamaan.

Suomen moottoripyörä museo

Museosta kuva

Aapo syömässä hyvällä halulla pitsaa, ja pitsaanhan kuuluu paistettu kanamuna.

Pitsaa Aapolle

Sitten on hienohetki, kun Aapolle laitettiin Isin vanha lippalakki päähän ja mikä yllätys olikin kun katsottiin merkkiä niin sellainenhan pyörä nyt on pihassa.


Lippalakki

Helatorstaina sitten Saimi-mummo ja Aapo vietiin kyläilemään Mamulaan, kun Saimikin oli tullut Aapoa kaveriksi.

Päästiin Hannan kaa ajelemaan päiväksi moottoripyörällä. Reittiä suunniteltiin etukäteen ja startattiin kohti Kalkkista ja siellä Mani-baaria, missä käytiin pitsalla, ja kyllä maistuivat.  Sitten oli seuraavaksi kohteeksi otettu Marjoniemen ja Heinolan KK:n välinen tie, mikä on todettu tosi mutkaiseksi ja mäkiseksi.
Huonona puolena on vain, että sinne päästäkseen pitää ajaa joko 5km soraa tai sitten 10km, ja välittii "onneksi" se 10km, kun ei muuta tiedetty, kun vasta loppupäässä, kun neuvoa kysyttiin.
No mutkia riitti ja vauhti pysyi alhaisena, kun ei tosiaankaan mutkan taakse mitään nähnyt.

Soratien jälkeen

Kelikin vain lämpeni, mutta ei se ajaessa liian kuumaksi päässyt tulemaan, joten hyvä vain, että vaatetta oli päällä. Verlassa oli sitten toinen pitempi tauko ja mukavasti vanhassa käsityöläis miljöössä vietettiin jäätelö ja kahvi tauko, sekä tutustuttiin käsityöläis tavaroihin.

Verla

Werlan kievari

Reissu oli todella onnistunut ja mukavan vaihtelevaa maisemaa ja tietä. Reilu kaksi sataa kilometriä tuli, joten ihan hyvin näin ekaksi yhteiseksi Suomessa ajetuksi lenkiksi. Tulihan sitä kruisailtua kaksi kesää sitten Californian aurinkossa vähän samanlailla. Välillä oli alla Ducatin Monster ja välillä 848 Ducati, joten kyllä niillä kelpasi.

Siinä vielä kartta reissusta.


Näytä suurempi kartta

Nyt on vielä hienoa, kun on vasta perjantai ja lomapäivä, joten tuntuu viikonloppukin jo melkein viikolta.
Eli hyvää kesäistä viikonloppua kaikille.

Ei kommentteja: