torstai 23. kesäkuuta 2011

Reppu ja reissumies

Helteet väistyivät vähäksi aikaa, joten pääsi nauttimaan normaalista kesäkuun kelistä. Välillä paistoi ja taas satoi. Aapo lähti sitten muutamaksi Jyväskylään Harry-ukin luokse lomailemaan. Vaikka Aapolla oli jo 1,5 vuotta ikää ei ollut reppua hommattu. No reissun aikana se kuitenkin korjaantui. Oli Liisa ostanut Repun tuliaisiksi Virosta.

Puutarhuri hommissa.

Leikkipuistossa oli aika mukavat oltavat, kun pääsi oikein kunnon kilpurin kyytiin ja ihan ohjaamaankin.

Siitä se ura alkaa.

Aapon on viihtynyt kaikenlaisten eläinten kanssa, kunhan ne ovat riittävän kaukana. No Lampaalle kuitenkin vähän uskalsi antaa heinää tai ainakin melkein. Onhan ne jännittäviä utoksia.


Reissun ajaksi olin suunnitellut tekevän kotona kaikenlaisia hommia, mutta eihän niitä kerennyt kaikkea tekeen. Listalla on jo ollut pitemmän aikaa  kauppakassien loppuun tekeminen ja kun Aapo tuli takas niitä sitten vielä olin tekemässä. No kasseihin oli tarkoitus jotain tekstiä saada aikaan ja viimein sain päätökseen, että mitä siihen kirjoitan. eli italialaisia sanoja FREDDO ja CALDO eli kylmä ja kuuma.

Kirjainten leikkausta.

No valmistuihan ne sitten lopulta ja kyllä nyt on hyvä kantaa maitoa ja puuroa kaupasta.


Samalla sitten Tuliais reppuun Aapolle nimikirjaimet tuli väsäiltyä. Ainakin erottaa, että kenen repusta on kyse.

 Aapon uusi reppu

Orimattilassa on kaikenkattava motopalvelu, missä on Yamahan, Fox:n ja KTM:n tuotteita. Oli tarkoitus itselle katsoa sopivaa paitaa Yamahalta, mutta tulikin ostettua Aapolle tollainen official t-paita. Valentino Rossin (the Doctors) tekstillä.

Aapo ja Yamaha T-paita

Mansikkamaa on ollut suosittu paikka linnuille ja oraville. Ensimmäiset mansikat menivät (melkein jo kypsiä) Oravan ja lintujen suuhun, ei estänyt harsokaan niitä. Nyt sitten vähän paremmasta tavarasta tehty verkkokoppi mansikoille. Saa nähdä pääsevätkö enään apajille. Jos tämäkään ei auta niin myyräansaa etsimään ja kuljettamaan oravat, tarpeeksi kauas oikeaan metsään.

Häkki mansikoille

Tuli muuten testattua moottoripyörällä ajoa raekuurossa ja hyvinhän ne rakeet napisivat kypärään ja ajopukuun.

Nyt on muuten jo melkein juhannus ja päivät alkavat lyhenemään. No kaikille lukijoille turvallista juhannusta ja olkaa ihmisiksi. Toivottavasti huomenna kelit hieman paranee niin päästään reissuun oikein mopolla ja autolla.

Eli reissumiehen reissut senkun jatkuu, niistä lisää sitten kun on reissut takana. Repulle onkin luvassa kovaa käyttöä, kun lomatkin ovat kohta alkamassa.

Ei kommentteja: