tiistai 28. kesäkuuta 2011

Muumimaailma

Juhannuksesta selvittiin ja Aapon ja Hannan reissu jatkui Turkuun Katan luokse. Suunnitelmissa oli lomailua ja tutustumista uusiin paikkoihin. Maanantaina heti olivat Muumimaailmaan menneet ja Aapohan siitä tykkäsi. Pasia vähän harmitti, kun joutui jäämään töihin ja Lahteen, kun lomat alkaisivat vasta viikonpäästä. 

Aamulla keli ei ollut kovin lämmin, mutta kuulemma muuttui heti, kun pääsivät Naantaliin. farkut olivat hieman tukalat, mutta niillä mentiin.

Muumimaailman portilla

Aapo se tykkäsi muumeista ja kävi silittämässä ja kättelemässä muumeja oikein olan takaa. Paikalla oli paljon nähtävää ja muutenkin oli Hannan mielesät hienopaikka. Ja muutaman vuoden päästä, kun muumimaailma on Aapolle tuttu niin saa hän vielä enemmän paikasta irti, kun ymmärtää, että täällä muumi asuu ja muuta muumin kaverit.

Aapo tervehtii Muumia

Aapo oli pystynyt nukkumaan päikkäritkin muumimaailmassa vaikka nähtävää oli paljon.

Muumitalon edustalla.

Nuuskamuikkustakin pääsi tervehtiin ja istumaan sen kanssa nuotiolla. Isi ei tiedä mitä keppusia se Aapolle teki, tietääköhän Aapo itekkään.

Nuuskamuikkunen

Kelit taas vain lämpenivät ja seuraavana päivänä oli taas allaspäivä. Kupittaan maauimalaan sitten olivat päiväksi menneet ja Aapo viihtyy vedessä ihan valtavasti.

Vesipeto

Torstaina sitten ajelivat takaisin Lahteen, jotta saataisiin Hannalle Passi, että päästään johonkin reissuun, kun kaikilla alkaa kesäloma. Perjantaina oli vielä isällä päivä töitä mikä muuttui puoleksi päiväksi, kun mittarissa oli jo melkein 30, eli ei jaksanut kokopäivää olla töissäkään, niin kuumalla ilmalla, josko sitä sitten elokuussa vaikka jaksaisi. Nyt sitten vain lomasuunnitelmia tekemään ja tietysti juhlimaan loman alkajaista joka tapahtui mansikoita poimien (yksin ekareissu, kun Aapo nukkui päikkäreitä) ja Kokista juoden.

1 kommentti:

sasa kirjoitti...

Moikka vaan, kivoja reissukuvia teillä. Ja näyttää ihan lämmintä olevan myös, pääsette kunnolla uimaan siellä. Mietittiin tässä, että mikä on maauimala? Eroaako se jotenkin ulkona olevasta uima-altaasta? Muumimaailma näytti myös kivalle, milloinkahan sitä sinne pääsis :). Hyviä kesälomia teille.