keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Rippijuhlista asuntomessuille

Kreetan lomasta selvittyä ja vaatteet pestyä voitiin taas pakata kimpsut ja kampsut autoon tällä kerralla suuntaan Lappia ja sukulaisia kohti. Ensin kuitenkin päivän reissu Mäntsälään ja Eveliinan ( Hannan kummitytön) rippijuhliin. Tilaisuus kirkossa meni Aapon kanssa hyvin ja pääsihän ehtoollisleivänkin makuun. tilaisuus kesti totuttuun tapaan parituntia. :) Juhlat jatkuivat sitten heidän kotona ja pöytä oli täynnä hienoja ja hyvän makuisia kakkuja ja ruokia. Aapo viihtyi Aaron huoneessa leikkien mitä eriskummallisten lelujen kanssa. Osa oli todellakin vanhemmille lapsille tehtyjä, mutta hän seurasi tarkkaavaisena, kun Aaro niitä rakensi. Junarata ja laatikollinen Legoja saivat sitten meiltä uuden kodin. Aapo kovasti on niillä sitten kotonakin leikkinyt.

Veturimies heiluttaa

Maanantai aamuna sitten auto lastattuna ja suuntana Seinäjoen kautta Ouluun. Heti alkumatkasta poikkesimme Marko serkun mökille Hauholle kahvittelemaan ja katsomaan hienoa mökkipaikkaa. Millan kanssa Aapo sitten leikki siellä ja pääsivät myös mansikoita syömään verkon sisälle. Oli mansikka-aika vielä menossa, joten niitä myös kokoperheen voimin maisteltiin.

Mansikkapaikalla

Matka taittui leppoisasti ajellen pieniä teitä ja maisemia katsellen Virtojen ja Tuurin ohi aina Seinäjoelle asti, jossa jo Saimi-mummo odotti.

Kiikkumassa Iso-mummolassa

Yksi yö siellä oltiin ja seuraavaksi päiväksi oli tarkoitus käydä Kokkolan asuntomessuilla. Seinäjoella vielä pistäydyttiin katsomassa Hannan sukulaisten luona lampaita. Aapo pääsi niitä oikein lähietäisyydeltä syöttämäänkin.

Lampaan ruokintaa

Olin saanut liput töistä asuntomessuille niin oli mukava pistäytyä katsomassa mitä siellä olikaan saatu aikaiseksi.
Alueelle päästiin vasta kello 14, joten pahin ryysis oli jo ohi, joten rattaiden kanssa Aapon kanssa päästiin ilman tungosta katselemaan paikkoja ja taloja.

Kerrostalosta näkymä messu-alueesta

Mukava lasiseinä saunassa

Pienoiskaupunki yhden talon huoneessa.

Tapetti lastenhuoneeseen

Kaikenkaikkiaan oli hieno päivä messuilla, ja Kokkolassa käytiin vielä syömässä, ennenkuin matkattiin kohti Oulua. Iltahan se kerkesi tulla ennen kuin päästiin Ouluun, mutta eihän lomalla ole kiirusta mihinkään.

Eira-tädin luona pääsi Aapo imuroimaan.

Ei kommentteja: